کارشناس مذهبی گفت:وقتی کودکان را به مکانهای مذهبی میآوریم یا در جلسات معنوی و دینی شرکت میکنیم، صرف حضور آنها در این مکانها و مجالس، اثرش را میگذارد.
مؤسس مؤسسه قرآنی جماران در پاکستان و دانشجوی ادبیات تطبیقی اردو و زبان فارسی گفت: با توجه به تبلیغات منفی آمریکا، نوشتن کتابهای کوتاه برای نسل جوان، برنامهسازیهای جذاب و بهطور کلی، هر روش دیگری که بتواند اسلام واقعی را به زیبایی و جذابیت نشان دهد، ضروری است.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی استان خراسان رضوی با بیان اینکه آمریکای مستکبر و خونریز مقصر اصلی تمام جنایت صهیونیست است گفت: شهید "هنیه"فعالترین، شجاعترین و پرکارترین رهبران جبهه مقاومت بود.
معاون پژوهشی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه فضای شهری با فرهنگ رضوی باید همین سو باشد، گفت: در این میان توسعه حرم امام رضا (ع) باید با حفظ هویت فرهنگی منطقه انجام شود.
استاد دانشگاه تهران در رابطه با زمینههای افزایش درک غیرشیعیان از غدیر تصریح کرد: یکی از راهکارها این است که فضایل علی بن ابیطالب علیه السلام را تبیین کنیم.
حجت الاسلام مظفر سالاری گفت: برای پردازش ابعاد تاریخی داستانها، پژوهشهای تاریخی دارم و سعی میکنم که روایت داستانم اشتباه تاریخی نداشته باشد و از سوی دیگر هم بسیار تلاش میکنم تا کتابم تخریب نداشته باشد یعنی وارد خط قرمزهای اخلاقی یا برخی ناهنجاریهایی که در برخی داستانها و کتب شاهدیم نشود.
حجت الاسلام دکتر یحیی جهانگیری سهروردی گفت: زیارت امام علی علیه السلام در نجف اشرف توسط امام خمینی (ره) زبانزد خاص و عام است به حدی که آقای عمید زنجانی نقل می کنند امام زیارت منظمی داشتند طوری که بعضی ها با ساعت ورود امام به حرم ساعت هایشان را تنظیم می کردند.
نویسنده کتاب پرفروش «مامان جونی و زیارت» گفت: داستانهای این کتاب به نوعی به کودک در فهم اینکه معنای زیارت چیست کمک میکند و نسبت به چرایی به زیارت رفتن حرمهای متبرک ائمه معصومین و اهل بیت(ع) نیز بینش میدهد.
آیت الله محمود رجبی در خصوص برگزاری جشنواره های رضوی تاکید کرد: امام رضا علیه السلام، شخصیتی جهانیست که به رغم کارهای خوبی که انجام شده، باید تلاشی درخور شأن حضرت برای معرفی شخصیت بین المللی و جهانی امام رضا علیه السلام انجام شود.
آیت الله احمد مبلغی گفت: مولفههای اصلی که به زیبایی هنر معنا میدهند و یا از آن پشتیبانی می کنند و یا پشتوانه آن هستند نیز همه در ادبیات دینی مقبول واقع شده اما بحث در این است که آیا در هر حوزه ای باید رفتار هنرمندانه داشته باشیم یا یک رفتار فاقد هنر؟
فعال کتاب و کتابخوانی توجه به ذائقه مخاطب را مهمترین بایسته نشر در حوزه رضوی دانسته و گفت: نویسنده باید متناسب با ذائقه کودک، نوجوان و دانشجوی امروزی، حتی زنان خانهدار با توجه به نیازهای روز تولید محتوا کند که بنظرم این مورد از مهمترین بایستههاست.
مشهد- مدرس دانشگاه و نویسنده کتاب «رحمت حکیمانه» با تاکید بر اینکه باور و مکتب خود را متناسب با زبان امروز و قابل فهم باید انتقال دهیم، افزود: شناساندن اسلام به روش علمی باید جز سیاست های تمدنی و اولویت های اول فرهنگی قرار گیرد.
مشهد - رئیس سازمان علمی فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: تلاش داریم تا طبق برنامهریزیهای صورت گرفته بخشی از گنجینه و آثار نفیس در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی را به صحنه اجتماعی بیاوریم.